Så gik der da vist et helt år mellem opdateringer her på siden. Men der var godt nok heller ikke meget aktivitet i 2022, så det er jo i fin tråd med trenden.

Jeg var ved at se på mine læste bøger i år, og jeg har kun lige nøjagtig nået mit læsemål. Jeg har ikke været så opmærksom på det i løbet af året, så det er måske bare sådan, det ser ud, når der er travlt med alt muligt andet i hverdagen.

På én måde kan jeg godt se, at det ikke er blevet til så meget, når jeg ser tilbage, men på den anden side, synes jeg heller ikke, at jeg har haft så meget mere tid at gøre med. Men så var det jo, at jeg kom i tanke om, at jeg jo faktisk også har været i gang med at læse en Master-uddannelse, og der har også været en hel del læsestof i den forbindelse.

Nå, men her er den – nok mest for min egen skyld: Årets læste bøger:

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.