Nu er jeg jo ikke den store SoMe-bruger… Eller altså jeg har profiler på en del, men jeg er ikke så aktiv. Så mens gløderne ulmer på Twitter, hører jeg, at det er på tide at prøve Mastodon igen. Så jeg har fundet mit gamle log-in frem (eller det har min Password Manager – for sådan én har alle ansvarlige modne typer!) og opdateret min profil. Den kan man finde her: Mastodon

Det kommer nok ikke til at ændre det helt store på min aktivitet, men nu er jeg da i gang. Jeg har været lidt mere aktiv på LinkedIn på det sidste. Men selv den aktivitet er nu ikke noget vildt.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.