Så er vi i gang med 2019. Så langt, så godt. Jeg har ændret min plan til 16 værker i år. Det gik fint med de 10 eller 12, jeg havde sat mig for sidste år. Jeg endte vist på 16, så det er der, jeg starter i år. Indtil videre går det fint.

Den skarpe læser vil bemærke, at det ikke er de allermest digre værker, jeg kaster mig ud i. Men i en travl hverdag, hvor der er mange andre ting at læse og se og høre, passer det mig fint med lidt kortere romaner, som jeg ikke er flere måneder om at læse færdig.


To Kill A Mockingbird, Harper Lee


Animal Farm, George Orwell

The Maltese Falcon, Dashiell Hammett

Muligheden af en ø, Michelle Houllebecq

The Curious Incident of the Dog in the Night-time, Mark Haddon

Kategorier: Bøger

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.