Hvorfor er det, at de forbandede gadesælgere altid skal plage mig med deres latterlige tilbud om et bedre liv, hvis jeg bare vil give 50 kr. om måneden til en eller anden latterlig julefrokost nødhjælpsorganisation?!?!

I går var det Foreningen for Naturens Beskyttelse eller sådan noget…. Og på trods af, at jeg ikke på noget tidspunkt havde øjenkontakt, og havde hørebøffer i ørerne, skulle den elendige, fordømmende hippie alligevel spørge om ikke jeg ville høre på hendes elendige enetale om, hvordan naturen dag på dag bliver voldtaget af vores brug-og-smid-væk-mentalitet!?! Jeg sagde som altid, pænt “Nej Tak!” og smilte, men hvorfor er det altid mig det går ud over?!

:twisted:

Er det fordi jeg udstråler “Jeg-siger-sjældent-nej-til-ting” eller er det fordi jeg ikke udstråler “Skrid-af-helvede-til-din-forpulede-hippie- eller-jeg-sprætter-dig-op-og-fjerner-din-lever-med-dit-clip-board!” Er det dét der skal til?! For jeg er efterhånden villig til at prøve en ny tilgang til gadesælgere…  

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.