:-)

I dag kom min første lønseddel! Nu tjener jeg mine egne penge ved at udføre et arbejde, som jeg er uddannet til! Det er en lækker fornemmelse Pengene går godt nok først ind i morgen, men jeg har sedlen hér i dag – Så er jeg for alvor i gang!

*Og det er så faktisk alt sammen med modifikationer: 

Men det er den første lønseddel, hvor jeg ikke længere er studerende! (når man ikke tæller dem med jeg fik ved militæret).

:-)

Og det er også i retning af det, jeg skal ud og lave for alvor, når jeg finder et “rigtigt” job – så alt i alt, er det en god ting 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.