Min opdateringsfrekvens på bloggen er lavere end min jobsamtale-frekvens, så jeg har endnu ikke fået fortalt dig, trofaste læser, om min anden jobsamtale.

Kort fortalt var det et vikariat for et par afgangsklasser i engelsk, og derudover manglede skolen en lærer til dansk og fransk. Samtalen gik fint, og var meget afslappet. De fortalte, hvad det gik ud på, og jeg lyttede og kom med relevante kommentarer. Jeg ville få svar i dag (fredag).

Svaret var desværre, at de havde fundet en vikar, der kunne undervise i både fransk og engelsk. Dansk havde de fået dækket af en af deres faste lærer, så det manglede ikke længere.

Jeg fik altså heller ikke job denne gang. Men igen fik jeg at vide, at det udelukkende var fagkombinationen, og altså ikke mig eller mine evner, de ikke kunne bruge, så det var jo fint nok…. På en måde.

Men jeg spænder hjelmen og venter på det næste svar på den næste ansøgning. Dét skulle gerne komme om en god uges tid…

:-)

I mellemtiden bliver jeg ved med at vikariere i det omfang, der er brug for mig 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.