Onsdag var jeg med Søren på arbejde, for at holde ham ved selskab og lidt for at fordrive tiden. Det endte med lidt mere end en 8-16 tur, da han fik en tur fra Sønderjylland til Spanien. Det var en hastetur, så det var smart nok, at jeg allerede var med, for at vi kunne holde bilen kørende alle 2500 km.

Det var fandeme hårdt at køre så langt, når man ikke er vant til det. Jeg kørte meget af turen derned, og Søren kørte det meste af turen hjem – måske en dårlig fordeling, men det kunne ikke rigtig være anderledes.
Det var en elendig bil at sove i, men det gik, når bare vi var søvnige nok.

Alt i alt, var det i hvert fald en oplevelse, men jeg er sgu ikke sikker på, at jeg vil med igen, hvis det kan undgåes.

Det bedste på turen var, da vi på hjemturen kom forbi en motorvejrestaurant, hvor vi fik en rigtig karry-wuerst. Da jeg i sin tid kørte med til Waasmünster, Belgien til ju-jitsu-seminar standsede vi altid ved denne restaurant, og siden da, har jeg forsøgt at få en karry-wuerst i samme kaliber, men det har indtil i lørdags ikke været muligt. Derfor var det et glædeligt gensyn med restauranten og den rigtige karry-wuerst!

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.