Øv!

:-(

Det koster mig efterhånden 25,- kr. hver gang jeg låner en bog på biblioteket, fordi jeg glemmer at aflevere den rettidigt 

Jeg mindes en tid, hvor man fik 3 hjemkaldelser inden man skulle betale. Det virkede meget bedre for mig. Det er jo ikke fordi jeg ikke kan nå at læse de bøger jeg låner. Jeg glemmer bare at aflevere dem, når jeg har læst dem… Som det er nu, må man have en bog i 30 dage, og så skal man selv huske at aflevere den…

:-?

Det er måske ikke meget at forlange, men det har taget mig 150,- kr. at vænne mig til det – indtil videre 

Nå, jeg må afsted til biblioteket… Næste gang jeg skal låne en bog, skriver jeg afleveringsdatoen ind i min kalender, så jeg falder over den et par dage inden sidste afleveringsfrist…

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.