I går var vi inde og se Brandfarlig Bombe, som var den første film i Biografklub Danmark, og det startede godt! Den var sgu sjov! Ulrich Thomsen og Nikolaj Lie Kaas, gjorde det rigtigt godt i rollerne som hhv. renovationsarbejder (Tonny) og ultra-hip filminstruktør (Claus).


(billedet er nakket fra Biografklub DKs hjemmside)

:lol:

Tonny skal være med til at instruere Claus’ næste film, og de to er mildest talt uenige om alt. Der opstår mange morsomme episoder, når de to vidt forskellige opfattelser af, hvad film skal være, mødes. Der skal selvfølgelig også være et kærlighedsdrama, og det giver også anledning til et smil på læben. Plottet og filmen som sådan er ikke noget at råbe hurra for, men skuespillerne rammer deres karakterer helt fantastisk, og det er altså genialt. Så gå ind og se den, hvis du trænger til at grine lidt…  

Næste film i bio-blubben er World Trade Center.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.