Jeg kom til at sige ja til at tage med en tur i Ikea…. Nogen gange skal jeg altså lige tage mig et øjeblik til at lade tingene sive ind, inden jeg bare siger ja til sådan noget…

Der var overraskende mange mennsker (jeg var i hvert fald overrasket)! Men hvad laver alle de mennesker i Ikea?! Jeg ved ikke, hvorfor vi var der… Jeg fangede det i hvert fald ikke, hvis vores besøg havde et specielt formål…

Det er ikke første gang jeg er i Ikea, og jeg plejer da også at sige nej tak, når jeg bliver spurgt om jeg vil med, men af en eller anden grund, må jeg have fortrængt det sidste besøg, for jeg tog med – mere eller mindre frivilligt…

Vi gik som lemminge i enn lang række igennem børneværelserne, videre til sofa-arrangementerne, via skabene hen til køkkenerne. Når der var mulighed for det brød kaos ud i rækkerne og folk myldrede ud mellem de forskellige opstillinger, hvor man kan se, hvordan det hele vil se ud, når det kommer ud af de systematisk nummererede brune papkasser.

:-?

Lige som man tror det er ved at være slut, skal man til at tage stilling! Hvad skal det nu til for?! Jeg er bare med… Jeg har tilmed gjort opmærksom på, at jeg ingen interesse har i at være i Ikea… Jeg ville jo bare gerne køre med mod Djursland… Men, nej. Så kommer det: “Hvad synes du om det her skab i forhold til det andet?” Og hvad skal man sige til det??! Jeg er faktisk udemærket tilfreds med det skab vi har i forvejen – “Kan du finde et magen til det vi har?” Og det er det forkerte svar! Man skal tvinges til at tage stilling, men helt ærligt, et skab er da et skab…? 

Nå, fra skabene kunne man se en kø! Det tegnede godt: Vi er snart ved kassen! …Men nej, køen var til en “restaurant” midt i det hele, og efter det er en etage mere!!!

Og på den nederste etage er der endnu flere varer end på første! Køkkenting, lamper, kontorartikler, blomster(?!?), billeder (altså plakater og rip-off malerier), og til sidst en børnesektion, hvor det lader til, at alle fædrene er havnet mens deres bedre halvdel finder resten af de ting, der er absolut nødvendige for familiens daglige virken….

:-?
:-?

Men vi kom dog ud… Og vi fik de bøjler (som vi jo mangler?!?  ) og en dims til køkkenet, som vi åbenbart også manglede…. 

:-)

Det skal vare længe inden jeg skal i Ikea igen… 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.