Jeg kom lige til at se, at det faktisk er lidt over et år siden jeg startede på at blogge her på chMohn.dk. Egentlig er der ikke det store i det, men her kommer alligevel den første blog-entry her på sitet!

Velkommen til chMohn.dk!

August 1st, 2005

Så er vi i gang!! Efter længere tids fravær pga. reparation af iBooken, er jeg endelig kommet i gang med webloggen. Meningen er, at “personlige” blog skal være her på siden, og ikke længere på www.mohnster.dk. Hvad den side så skal bruges til, må tiden jo vise…

Jeg bruger som noget nyt WordPress til at lave hjemmesiden i, for det første fordi det højst sansynligt giver et bedre resultat, end hvis jeg selv skulle til at skrive noget, og for det andet er det noget nemmere.

Det var vist det i første omgang. Jeg regner med at siden skal udvikle sig løbende, så jeg ikke skal sidde og finde på det hele på een gang. Derfor vil her nok også være lidt kedeligt i begyndelsen, men sådan er det bare…

:-)

Det var det. Ikke det helt store, men siden da, er det blevet til 142 blog-entries. Det er ca. 1 hver 3 dag. Så bliver det spændende, hvordan det se ud til august 2007 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.