It’s Superman!

I fredags var Yssing og jeg i biffen og se den nye Superman Returns. Jeg var noget kritisk indstillet til at starte med, for hvad skal vi nu med en ny Superman? Bør vi ikke bare lade Christopher Reeve hvile i fred, som vor tids Superman? Men alle mine bekymringer var helt uden grund, for folkene bag den nye Superman har gjort det godt!

Filmen var temmelig lang, og den kunne for min skyld sagtens have været 45 min. kortere, men når det er sagt, var det faktisk en god film.

Superman Returns @IMDB.com

Der er gået fem år siden Superman forsvandt ud i den blå luft – bogstaveligt talt! Og det blev Lois Lane ked af, så hun har fundet sig en ny superhelt i skikkelse af James Marsden, som hun (tilsyneladende) har fået barn med. Lois blev faktisk så vred og ked, at hun skrev en artikel, der skulle slå fast med syv-tommer søm, hvorfor verden ikke har brug for en mand som Superman. Inden Superman drog afsted “mod det uendelige univers” sørgede han for at ærke-skurken Lex Luthor havde fået en dobbelt livstidsdom i Hotel Gitterly. Men da Superman ikke mødte op i retten, for at vidne mod Lex, er han blevet sluppet løs, og er endnu en gang i færd med at overtage verdensherredømmet (it’s a dirty job…).

Nå, men Superman kommer igen, uden at have fundet, hvad han leder efter og så må han endnu en gang hoppe i spandex og redde verden. Og som om det ikke er nok, må han også kæmpe med følelserne over for Lois og samtidig opretholde det kiksede alter-ego, Clark Kent.

Men alt i alt en god film, som er værd at se, hvis man nogen sinde har været Superman-fan. Man skal blot væbne sig med tålmodighed!

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.