Nej, det ville være synd at sige. Det sidste lange stykke tid har gået med at få Specialet på plads, så der har ikke været meget til overs til den tur hele familien tager på i morgen! Men nu sidder jeg alligevel og begynder at glæde mig. Måske fordi jeg lige har været oppe ved sekretæren og hente min Speciale titel, så det nu begynder at ligne noget. Jeg er ikke 100% færdig, så når vi kommer hjem fra ferie, skal den lige have den sidste skalle, og så er jeg færdig med Århus Universitet – i denne omgang (man skal jo aldrig sige aldrig).

:-P

Vi skal et smut til Ungarn, og “vi” er hele familien; dvs. mine forældre, mine brødre og diverse påhæng. Vi bliver 9 personer, så der er chance for, at der er een af dem man gider at snakke med 

Eftersom min interesse har ligget et andet sted i lang tid, ved jeg faktisk ikke meget mere, end at vi skal til Ungarn og det er noget med en stor sø – nogen siger den er kunstig, andre siger, at de, der siger det, er tossede, så nu får vi at se.

8-)

Så i aften og i løbet af i morgen skal jeg have pakket, og så er jeg vist så småt ved at være ferie klar alligevel… 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.