:-(

Universitetets nøglekort-system låste hele bygningen af her til aften! 

(til info: Man skal have nøglekort for at komme ind i læsesalen hver dag. Efter lukketid – kl. 17-18-stykker – skal man også have nøglekort for at komme ind på biblioteket og i selve bygningen. Det er jo rimeligt nok. Så slipper man for at alle og enhver kommer rendende). Men!

Her til aften var jeg ved at pakke mine ting sammen, da det bankede på ruden. Jeg har et skab i læsesalen til mine bøger og et kaffekrus, noget slik og andre fornødenheder. Det havde jeg åbnet med min nøgle som sidder i mit nøglebundt, og ladet nøglen sidde mens jeg fyldte skabet – det er et af de skabe, som man kun kan få nøglen ud af når det er låst.

:-(

Nå, jeg pakkede sammen og så bankede det på ruden og jeg gik ud for at åbne. Det viste sig, at det var en der skulle ind med nogle ting, der skal bruges på Tysk Institut i morgen – fint nok. Han fortalte, at hans nøglekort ikke virkede – okay, tænkte jeg og gik tilbage til læsesalen. Men… Da jeg kørte mit kort igennem, viste det sig, at det heller ikke virkede!!! Jeg kunne ikke komme ind i læsesalen igen! Dér inde på bordet stod min computer! Dér i skabet sad min nøgle. Dér(hjemme) i Camillas taske lå min mobil!!! 

Nå, men der kom så en med en mobil, som ringede til Dansikring, men hun blev forsikret om, at de ingenting kunne gøre hvis ikke vi kunne give dem et kodeord – og det var der ingen der havde… De var ansatte ved universiitetet og havde intet at gøre med det administrative.

Så kom der en mere til, og en til; folk, der skulle på toilet eller ud og strække benene, blev lukket ude på stribe! Langt om længe, var der en, der fik fat i en, fra Dansikring, som faktisk kunne stave til sit eget navn, Han kunne sende en bil forbi med en mand og et nøglekort – men det virkede heller ikke! Så han måtte ringe til en anden mand, som kunne give ham lov til at bruge en nøgle, og så kunne vi komme ind i vores respektive rum.

Og jeg kunne jo ikke rigtig gøre noget! Min mobil var hjemme – mit Internet var i læsesalen – mine nøgler til min cykel var i læsesalen – og min computer stod fremme på bordet sammen med min iPod… Og hvad nu, hvis der pludselig blev åbnet?!?

Nå, men jeg fik pakket alle mine ting, og fik fat i mine nøgler, og kom afsted til bestyrelsesmøde – bedre sent end aldrig, men hold kæft noget bøvl med uni! Næste gang jeg skal være deroppe til efter lukketid, skal jeg have alle mine ting med mig ud!!!

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.