Det er fandeme godt vejr i dag. Jeg sidder i læsesalen og kan se på min Weather-Widget, at det er rigtig godt vejr udenfor!

Heldigvis er der nogenlunde køligt her i læsesalen og jeg sidder på skyggesiden, så jeg kan heller ikke se så meget til det gode vejr, medmindre jeg drejer hovedet. Det er rart nok selv at kunne bestemme, hvornår man vil mindes om, at det er supervejr udenfor, og at man sidder inde og småsveder (helt koldt er det ikke i læsesalen).

:-)

Jeg får ikke drukket så meget kaffe i dag – den står mest på vand og vand…. 

:-D
:-)

Og ikke nok med det. Jeg har lige lavet en “Vis udskrift” hvor der nu er 60 sider!  Så fra nu af, er alt bonus! Overflødigt, vil nogen mene  Så når jeg nu lige får rettet de sidste ting til, skal jeg til at rette lortet og så skulle jeg gerne være kørende!

Jeg overvejer at give mig selv et par nye sandaler i “godt arbejde! -gave” i dag. Det glæder om at forkæle sig selv lidt, når arbejdet er ved at være træls.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.