… Noget i den stil læste jeg et eller andet sted i sidste uge, og i dag ville jeg så prøve om det virkelig kan passe.

Jeg mener det var i Politikens webudgave jeg læste, men jeg er ikke helt sikker. Artiklen handlede om at arbejde med musik i baggrunden. Nogen havde fundet ud af at det er godt….Hvis altså musikken er rolig.

I dag går det så lidt sløvt med specialeskriveriet, så jeg tænkte at jeg lige ville prøve med en omgang musik.

I første omgang prøvede jeg med Tina Dickow – det var alletiders, og jeg skrev og hyggede mig med det.
I anden omgang, da Tina ikke havde mere at byde på (jeg har kun hendes seneste album In the Red), kiggede jeg iTunes igennem for pop-numre, der skulle have sneget sig ind mellem rigtig musik. Og dér, midt mellem Deep Purple og Dizzy Mizz Lizzy, fandt jeg Dido – Og jeg skal da lige love for at tempoet i mit hoved er blevet sat betydeligt ned! Og ikke på den dårlige måde. Jeg kan fint arbejde. Jeg har skrevet en side! Det er godt, i forhold til hvor lidt jeg lavede de første par timer af dagen! Dodos bløde vokal flyder ind i mine ører som sirup i en pandekage, og min mentale puls ligger omkring 4, tror jeg. Min krop slapper også mere af, tror jeg. Jeg fanger mig relativt tit i at spænde i skuldrerne, når jeg skriver – ikke nu. Jeg sidder helt afslappet og nyder det hele – sådan skal det være at skrive speciale, altid.

Men det er det desværre ikke. Ligeså afslappet som jeg er nu, kan jeg være stresset i hovedet i morgen. Men da vil jeg huske på Dido og alt det godt hun gjorde mig i dag, og så kan det være det hele går nemmere i morgen også!

:-?

Og nu! Tilbage til opgaven! De ca. 325 ord jeg har skrevet her, skulle have været opgave… 

:-)
:-D

Tilføjelse: Da der ikke var mere rolig musik i mit iTunes, kom jeg til at rode forbi de radiostationer der ligger i iTunes som man kan streame musik fra, og der er faktisk op til flere af dem der hedder sådan noget som “Relax, it’s good for you” og “Music to quiet your world”, så nu sidder jeg og slapper igen  Og eftersom jeg jo er på nettet i læsesalen, er det heller ikke noget der koster båndbredde…. 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.