:-(

Nogle dage er bare nogle lorte dage… I dag er sådan en dag… Jeg kan ikke rigtig komme i gang med specialet, og jeg kan ikke rigtig slappe i hovedet til at lave andet end at have dårlig samvittighed over det… Det er fandeme træls 
Og lige i dag er vejret heller ikke så meget ved, så jeg kan ikke engang lægge mig ned i gården og læse lidt… Det plejer ellers at hjælpe på Æv-humør…

Jeg har fået lavet en lille smule her til morgen, men det er ikke det helt store, og nu er det snart frokost tid, og så ved jeg af erfaring, at min arbejdsevne bliver stærkt nedsat derefter… Men nu fik jeg da lige lidt afløb for det her…

I det mindste er der kaffe på kanden…

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.