I går aftes jeg inde og se Harry Potter – and the Goblet of Fire. Jeg skulle vente til nu, for jeg skulle først lige have læst bogen. Filmen var god. Den var noget mere “uhyggelig” end de tidligere film. Men det skulle den jo også være, eftersom det er i denne, at den onde Lord Voldemort for alvor kommer frem i historien.

Det er ganske tydeligt at skuespillene, som spiller Harry, Hermione og Ron, er vokset med opgaven. Det er tydeligt, at de er blevet ældre. De spiller simpelthen bedre end i de tidligere film. Bogens 636 sider har en del sidehistorier, som filmen ikke kommer ind på, men filmen fokuserer meget på The Tri Wizard Tournement, som er bogens hovedplot, og det er fint. Skulle man have det hele med, ville man jo ende med en film på flere timer, som måske nok kunne gå hen at blive en smule kedelig.

Som det som regel er, får man meget mere ud af bogen, men denne film er bestemt ganske udemærket. Den fanger bogens stemning ret godt med det fokus der nu er tid til på de godt 2 timer og 30 min. filmen varer.

:-)

Så hvis du er til Harry Potter, kan du roligt gå ind og se filmen 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.