Fredag var der graduering til karate. Der var mange der skulle op til ny grad. Jeg tror vi var godt 40!!! Det er jo helt vildt. Jeg skulle op til 3. kyu (grønt bælte med brun snip)

Jeg bestod desværre ikke. Jeg gik kold for energi op til kampene til slut (jeg skulle have fem). Jeg må jo have brugt mere energi end jeg havde, og kunne altså ikke vise den mindste smule initiativ under kampene.

;-)

Det tekniske og kata syntes jeg selv gik okay, men jeg har ikke fået feedback fra sortbælterne endnu (vi var simpelthen så mange til graduering, at der ikke var tid til at give os alle feedback). Så umiddelbart er det jeg skal arbejde med til næste gang min kondi og kamp. Jeg skal simpelthen have et bedre overblik i kampene, hvorved jeg helst skulle kunne spare lidt kræfter. Det er meget udmattende at tage for mange slag og spark med kroppen 

Så ganske kort på nuværende tidspunkt: Kondi & Kamp!

Næste graduering ligger i marts, så der skulle også være tid til at rette lidt til på det tekniske, hvis det skulle være nødvendigt.

;-)

Efter gradueringen var vi nede og spise på “Stedet” og stemningen var rigtig god som følge af de mange nye farver på folks bælter 

:-)

Nå, men sådan kan det gå, og der jo ikke andet at gøre, end at spænde hjelmen og prøve igen til marts 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.