I forbindelse med den amerikanske helligdag Halloween, blev nogle spiludviklere spurgt, hvilken spiloplevelse var den mest skræmmende de nogensinde havde haft – se artikel her.

Da jeg sad og læste den artikel, kom jeg til at tænke over, hvilken oplevelse der for mit vedkommende har været den mest skræmmende. 

Uden nogen form for tøven, kom jeg frem til “Alone In the Dark” – nummer 1 naturligvis. Det var et af de første spil jeg spillede som purung gamer tilbage i starten af 90′erne. Lige fra starten på loftet i det gamle hus – hvor man kan høre zombier banke på ruden, mens en anden zombie hamrer på lugen i gulvet, som man har sat en kiste hen over for at holde dem hen så længe som muligt – og indtil slutningen, hvor man skal sætte ‘Dance of the Dead’ på grammofonen for at få spøgelserne til at danse med hinanden, så man kan undslippe dem! Der var uhygge på hele vejen igennem.

:-)

Et andet spil, der også bør nævnes i denne sammenhæng er Doom – igen nummer 1, naturligvis. Vi er stadig tilbage i min computerspiltids begyndelse. Ved Doom var det især når man kunne høre sine fjenders åndedræt, at det blev skræmmende. Man vidste at der ville ske noget, men man vidste ikke hvad – i hverd fald ikke i den første gennemspilning 

:-D

Men alt det har jo ændret sig… I dag ligner monstrene rent faktisk noget – de er ikke længere bare seks firkanter med forskellige farver og størrelser. Jeg faldt lige over et par screenshots af “Alone in the Dark” og det ligner jo overhovedet ikke hvad jeg husker!  Jeg vil ikke linke til nogen billeder her, hvis der nu skulle sidde nogen med samme skræmmende oplevelse af spillet. Erindringen er nu engang den bedste…

Og for nu at fortsætte i den amerikanske Halloween spirit lægger jeg nu bolden videre til dig! Hvad er din mest skræmmende spiloplevelse?

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.