…Hedder Kashmirs nye album. Jeg har lige købt og downloaded det fra iTMSog sidder nu og hører det. Indtil videre vil jeg sige, at det er et alletiders album, på linje med de fleste andre Kashmir album. Stilen på dette album, minder meget om de sidste par album, hvilket efter min mening ikke gør noget!

Hvis du ellers er til Kashmir, så er det i hvert fald værd at få fingrene i!!

:-D

Jeg måtte af med kr. 88,- for 11 numre… Jeg er sikker på, at det ikke er butiksprisen, så jeg er glad 
De fleste album jeg har købt på det sidste er alligevel blevet rippet og smidt på iPoden, så det er OK, at jeg udelukkende har det digitalt nu. Så kan jeg jo altid købe plastic-udgaven til samlingen, når det bliver billigere.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.