Ja, i weekenden stod den så på 2. modul af DGIs foreningslederuddannelse, som jeg og tre andre fra karatebestyrelsen er blevet sendt på. Denne weekend gik i store træk med at lytte og give feedback og arbejde med vores ‘foreningsopgave’.

Foreningsopgaven skal hjælpe os til at benytte nogle af de redskaber, vi har lært på kurset, og tager udgangspunkt i en reel problemstilling fra vores forening.

Det var en ganske hyggelig weekend i Fuglsøcenteret, hvor jeg desværre fangede et eller andet i halsen… Men jeg er i fuld gang med at slå det ned med den sædvanlige behandling: the med honning i litervis.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.