:-)

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt  Men…. Urban skrev i går, onsdag d. 28/9-05 følgene:

Bevæbnede delfiner sluppet fri af Katrina
London – 36 bevæbnede delfiner, som er trænet til at angribe og dræbe undervandsterrorister, er undsluppet fra den amerikanske flådes træningsfaciliteter ved Den maxikanske Havbugt, skriver den britiske avis The Observer. Delfinerne, der er trænet til at patruljere omkring skibe og ubåde, blev skyllet til havs, efter orkanen Katrina ødelagde flere akvarier og svømmebassiner på en flådebase.

:-D

…Og nu kommer det bedste 

Eksperter frygter, at delfinerne, der kan affyre bedøvende dartpile, vil gå til angreb på dykkere og surfere i området. Den amerikanske flåde indrømmer, at den siden 1989 har trænet delfiner til militære formål.

:-D
:-D

Det er da James Bond i højeste potens  Tænk at delfinerne rent faktisk kan affyre dartpile!! Jeg kan lige forestille mig Austin Powers’ vredesudbrud over, at delfinerne har dartpile og ikke freakin’ laserbeams! 

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.