:-D

Uha det er smart!!  Nu har jeg endelig fået tilsluttet min AirPort Express, så jeg nu kan surfe trådløst samtidig med at min musik fra PowerBooken spiller – også trådløst – på anlægget!

:-D

Internettet ryger ind i Airport Extreme‘n, og videre ind i den stationære. Fra Extreme’n sendes så signal til Express’en, som nu virker som en slags antenneforstærker – selvom der kun er 7 meter fra Extreme til Express. I denne sidder et kabel til anlægget, som dermed spiller trådløst  (altså bortset fra kablet til Express’en) 

:-D

Det bedste af det hele er, at det kun er iTunes musikken der spiller på anlægget – det vil sige, at jeg kan sidde og chatte, spille eller et eller andet med lyd, uden at skulle skrue ned for musikken!!!  Smart, smart, smart.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.