Jeg synes der skal laves en regel om, at håndværkere ikke må få mere end højst 5 smurte rundstykker hos bageren! Jeg stod i kø hos den lokale bager i 15 min. i går morges fordi en eller andet åndssvag murer skulle have 21 smurte rundstykker. Der var selvfølgelig også kun een ekspedient på arbejde, så det tog fanme lang tid…

:-(

Hvorfor kan de ikke bare påbegynde deres arbejde et par timer senere, så de kan nå at spise morgenmad?! De sidder jo alligevel fra 9-10 og æder deres smurte. De skal altid starte kl. 7 med det arbejde, der larmer allermest så de vi lige er klar over, at de altså er vågne… 

Hvis jeg engang bliver håndværker nægter jeg at lave noget før kl. 10! (så det bliver jeg nok aldrig)

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.