Fredag aften var Yssing og jeg nede og se Kira and the Kindred Spirits i festugen. Hun spillede nede på Univers ved Bispetorv. Det var sgu en OK koncert… Det er bare som om, at Bispetorv ikke er egnet til, at der kommer så mange mennesker. Og hold kæft der var mange mennesker! Og der var mange unge mennesker… Man skal bare ikke tage ned til festuge, hvis man ikke selv er pissefuld – for nej, hvor bliver folk irriterende når de er fulde!

Det første stykke tid af koncerten var det værste. Vi stod som sild i en tønde, og folk maste sig frem og tilbage, som om der var masser af plads længere inde i teltet. Når de så havde været derinde og se, at der ikke var plads, maste de sig ud igen!

Men efter noget tid blev der bedre plads, og vi kunne rent faktisk se, at der skete noget på scenen. Det tyndede også ud i de fjolser, der stod bag os og sang med… Det er sgu træls at være til en koncert, hvor man ikke kan høre musikken fordi dem bagved synger højere… Men som sagt, blev det bedre.

:-)

Alt i alt var det en god koncert, hvor Kira sang de sange hun plejer, og det var jo det vi gerne ville høre  Jeg ser i hvert fald frem til at skulle høre hende igen i fremtiden.

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.