(* med “Nu” menes:)I går da da jeg var på vej hjem fra karate, holdte jeg ind ved Blockbuster for at leje en film. Det tog omkring 10-15 min. fordi ekspedienten var ny i job. Inden jeg gik ind, parkerede jeg min cykel uden for Blockbuster for ikke at vække for megen opmærksomhed i butikken. Jeg tog min taske og min baglygte med ind. Jeg slukkede min forlygte, men lod den sidde på. Det er en ganske lille lygte. Det er en af de der diode-lamper, der ingenting fylder. Men! Da jeg så kom ud igen, og havde sat min taske og baglygte på igen, opdagede jeg, at min forlygte var væk! Der var simpelthen nogen, der havde taget den! Jeg kiggede selvfølgelig rundt omkring på jorden, inden jeg drog konklusionen, at nogen havde taget den. Hvad er meningen?!? Hvad skal en eller anden med min forlygte?! Jo, den er da smart, men den koster 40 kr. i Brugsen – og det er incl. en matchende baglygte. Hvem fanden er så smålig, at snuppe en andens lygte?!

Nå, men jeg har nu været i Brugsen efter et nyt sæt, så jeg igen kan cykle lovlydigt hjem om aftenen, og jeg håber der er en derude med rigtig, rigtig dårlig samvittighed!

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.