;-)

… Ja, dramatisk bliver det nok ikke, men i dag mellem 15 og 16 kommer der en mand fra Statens Institut for Folkesundhed, og stiller mig nogen spørgsmål. Jeg er lidt spændt på, hvad han kan finde på at spørge om – Jeg har en ide om, at det jo nok har at gøre med sundhed  Men om det er spisevaner, motionsvaner eller en blanding, ved jeg ikke endnu….

:-)

Men de gjorde meget ud af, at fortælle mig, at det er vigtigt, at jeg deltager — Så det gør jeg 

:-D
;)

[edit: 21.11: “På en skala fra 1-10, hvor tilfreds er du så med dit helbred?” Det var ca. den slags spørgøsmål ‘Folkesundhedsmanden’ stillede. Og jeg svarede 100% ærligt på dem alle sammen: 10!!!  Det var lidt hen af, hvad jeg regnede med, han ville sprøge om, så jeg var godt forberedt – jeg havde fundet på alle mulige gode sider af mig selv Manden efterlod et hæfte som jeg så skal udfylde, samt et målebånd hvor der kun er tal på den ene side, så jeg ikke kommer til at måle forkert, når jeg skal måle hvor tyk jeg er.]

Kategorier: Magic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.