www.nytimes.com/2019/08/27/smarter-living/wirecutter/why-you-need-a-password-manager-yes-you.html

Det virker for mig som om der er kommet mere fokus på at have god online sikkerhed på det seneste… Måske er det fordi vi har flere følsomme oplysninger på nettet end nogensinde. Måske er det fordi der er flere, der mere kriminalitet på nettet end nogensinde. Måske er det en kombination.

Hvorom alting er, er det smart at have en computerhjerne til at generere og – ikke mindst – huske sikre, stærke kodeord.

Sidste år opdaterede Apple deres Keychain-funktion, samtidig med at de åbnede for muligheden for at 3. part som fx LastPass eller 1Password kunne integrere deres tjenester direkte i Apples browser, Safari.

Så nu er der altså ikke nogen undskyldning længere for at have et usikkert kodeord. Selvom det kan være en langsommelig proces at skulle skifte, så er det tiden værd. Der skal kun ét tilfælde til, hvor nogen misbruger ens online konto/ti til at det er tiden værd.

Så sæt i gang! Jeg er snart igennem alle mine… ?

Kategorier: Computer

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.