Jeg er ved at rydde lidt ud og op i min podcasts. Jeg har gennem tiden bare abonneret på forskellige, som har været interessante eller relevante på det pågældende tidspunkt, eller som på anden vis har fanget min interesse. Men som tiden går, er der nogle, jeg ikke længere lytter til, og så ender de bare med at ligge i bunden af mit feed med mange, mange uafspillede episoder. Så nu skal der altså ryddes op.

Nu vil jeg ikke dele, hvad jeg har smidt væk, for det er jo netop ikke interessant. Jeg vil i stedet fortælle om et par nye, jeg har opdaget, og som lyder spændende her efter jeg har hørt et par episoder.

De har begge at gøre med tech, som titlen afslører.

Den første er Anders Høeg Nissens podcast: work.flow, som handler om… ja, workflows.

Anders skriver selv, at "work.flow handler om HVAD vi arbejder med og HVORDAN vi arbejder – og ikke mindst hvilke værktøjer vi bruger.

Jeg savnede værterne fra Harddisken på P1 og fandt ud af, at de er begyndt at lave podcasts hver for sig.

Den anden vært, Henrik Føhns, laver en podcast, der hedder Techtopia, og den virker også interessant, men jeg har ikke rigtig fået lyttet til den endnu. Det skulle undre mig meget, hvis ikke også der er noget at komme efter dér. Jeg er bare ikke nået så langt endnu.

——————————————————–

Den anden blev jeg opmærksom på via en sommerepisode af work.flow. Den hedder Mac Power Users, og handler om alt muligt, der har at gøre med Mac og generelt digitalt workflow – men mest Mac.

Der er efterhånden rigtig mange episoder, så man får nok ikke indhentet det hele. Jeg gør i hvert fald ikke. Men det lader til, at man sagtens kan springe ind midt i det hele. Man kan jo også skimme episode-beskrivelserne, og se, om der er noget, man gerne vil høre om.

Power Mac Users beskriver deres podcast således: "Learn about getting the most from your Apple technology with focused topics and workflow guests. Creating Mac Power Users, one geek at a time since 2009."

Så det er alt mellem himmel og jord, der har at gøre med Apple.

Hermed altså to (næsten tre) forslag til tech-podcasts, hvis man er til den slags. Lyt og lær, eller bare nyd lidt god on-demand radio.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.