Jeg har købt en Smart Battery Case til min telefon. Jeg skal snart på tur, og så kunne jeg godt tænke mig lidt mere batteri.

Jeg løber som regel ikke tør på en almindelig dag med min telefon, men når jeg er på tur, bruger jeg den noget anderledes. Jeg tager flere billeder, jeg hører mere musik eller podcast, sender måske flere beskeder, osv. osv. Så det passede mig fint, at Apple annoncerede deres Smart Battery Case til min telefon i sidste uge.

Da jeg pakkede den ud, var den flad, så den skulle lige lade først. Jeg satte den i min iPad-lader, som er en 12W lader, så fik hurtigt noget juice.

Ud af kassen med 0% batteri

Den kan både lade trådløst, via en Qi-lader, og den kan selvfølgelig lade med et Lightning-stik. Det betyder, at når casen er på telefonen, kan man bare gøre som man plejer med sin laderutine. Jeg har den fx liggende på en 5W Qi-lader om natten, og i løbet af dagen, sætter jeg den på en 7,5W Qi-lader når jeg arbejder hjemmefra.

7,5W Qi-lader fra Logitech

Når jeg er på tur har jeg en 30W-lader med, så iPad og telefon kan få et boost, hvis der ikke er så meget tid til strøm.

Første døgn

Jeg lod telefonen ligge i Smart Case, da de begge var fuldt opladet for at se, hvordan den holder strøm. Jeg endte med at bruge den i ca. 1 døgn, inden Smart Battery Case løb tør. Det er selvfølgelig en meget upræcis måling, for der er stor forskel på, hvordan folk bruger telefonen. Jeg lod den ligge i løbet af natten, og så brugte jeg den helt som jeg plejer i løbet af dagen. Om aftenen brugte jeg den nok lidt mere, end jeg plejer, fordi jeg tog screenshots til denne artikel, men ellers vil jeg sige, at det var en ret almindelig dag, hvad angår telefonbrug.

Da casen var tør, satte jeg den i 12W-laderen i en time ca., og det gav den ca. 80% batteri.

81% efter en time i en 12W lader.

Det er smart, at man kan se en præcis batteri-indikator på today-siden. Og det er også smart, at telefonen genkender casen som netop en case. Den tror altså ikke, der er “rigtig” strøm i. Dvs. at den ikke, som den ellers gør, når den bliver tilsluttet en lader, begynder at hente opdateringer og lave alt muligt i baggrunden. Med casen bliver den i mobil-modus, så den sparer på kræfterne.

Smart-smart

Hvis den får almindelig strøm, lader den først telefonen og derefter casen. Og hvis den får strøm nok, fx med 30W-laderen, fast-charger den begge dimser på samme tid. Se dét er smart, når man er på farten!

Design

Den giver noget ekstra til telefonens vægt, men det er der jo ikke noget at sige til, når der kommer et ekstra batteri på. Den bliver også noget tykkere, men igen, det ville næsten være underligt andet.

Leather Case ved siden af Smart Battery Case. Det er ca. dobbelt tykkelse på røven.

Den er lavet af det samme materiale som Apples andre silikone-cases til iPhone, så der har den de samme udfordringer og fordele: Den samler støv! Men den er god at holde ved.

I skrivende stund er jeg på 70% på telefonen, og mon ikke den holder til i aften… Hvis den gør det, har den altså ikke været i en lader i to døgn, og dét må siges at være ganske udmærket, synes jeg.

Opdatering: Det gjorde den. Altså holdt dagen ud. Det vil sige telefonen og battery case var fuldt opladet onsdag aften, og da jeg gik i seng fredag aften, var der 13% på telefonen. Så den holdt til at ligge onsdag nat, almindelig brug hele torsdag, ligge torsdag nat og almindelig brug fredag. Det er ganske udmærket.

I løbet af fredagen havde jeg ladet battery case igen, så jeg satte telefonen i den for at se, hvor meget juice jeg kunne få ud af den. Og efter nogle timer havde case 0% og telefonen 84%. Så der var ikke en fuld opladning i casen, men altså stadig nok til at jeg ville kunne køre en dag mere. Det skal nok blive godt at komme på tur med begge inden længe.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.