Det har været en fin weekend for fuglekiggeri i haven. Vi har haft besøg af en flok sjakker( hedder de sådan i flertal?). De kæmper med solsortene om de sidste æbler på træet. I dag kom så en flok silkehaler, som også ville smage. Jeg synes ikke, jeg har lagt mærke til silkehalerne før, så det var lidt spændende (på den meget udramatiske måde…).

I baghaven har der været – som der er så tit – en flok musvitter, der spiser af fuglekuglerne, vi har hængt ud til dem. Det er hyggeligt at stå i køkkenet og følge med i deres hektiske søgen efter føde.

Der har også været en rødhals, som jeg dog ikke rigtig kunne komme i nærheden af med mit kamera. Det samme gælder gærdesmutten, som kom helt hen til køkkenvinduet, mens kameraet lå på kontoret, så den har jeg heller ikke fået billeder af.

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.