Print mail til PDF fra Mail på iPad

Der har været meget snak på nettet om de nye (2017) iPad Pro modeller kan erstatte ens bærbare computer. Efter min mening er den diskussion helt absurd, for det kommer jo helt an på, hvad man bruger sin computer til. Jeg kan godt lidt mobiliteten i iPaden ift. computeren. Den er mindre, den er lettere, og den holder fint batteri. Men, nej! Det er virkelig en helt anden diskussion… Og det er ikke det, det skal handle om nu….

Så altså dette tip handler om, hvordan man kan lave en mail om til pdf, så man kan hæfte den ved en ny mail.

Jeg har fået en kvittering fra DSB pr. mail, og den skulle jeg lave om, så jeg kunne sende den med en anden mail.

Det fungerer således:

1. I Mail klikker man på videresend-ikonet (den lille pil i øverste højre hjørne)

2. Så klikker man på Udskriv
3. Her skal man så “pinche” miniatureikonet, som om man ville zoome ind på det. Når man gør det, åbner det i en større udgave. Her kan man så klikke på Del-ikonet – også øverst til højre.

4. Og så vælger man bare, hvad man vil gøre af pdf’en. Den kan sendes til Beskeder, Mail, Noter og andre programmer, der kan håndtere pdf. Man kan også arkivere den i Arkiver (eller Dropbox eller andre tjenester, man måtte benytte.

Så nemt er det…

(Det skal lige siges, at jeg kører med en Beta-version af iOS11 på min iPad, men det virker også på iOS10).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Computer

Apple AirPods – en slags anmeldelse

Jeg forsøger mig lige med en slags anmeldelse af Apples AirPods: Jeg hoppede ikke på Apples AirPods med det samme, fordi jeg syntes, de så lidt fjollede ud. Men jeg var alligevel interesseret; af flere Read more…

Computer

Tech-podcasts

Jeg er ved at rydde lidt ud og op i min podcasts. Jeg har gennem tiden bare abonneret på forskellige, som har været interessante eller relevante på det pågældende tidspunkt, eller som på anden vis Read more…