Jeg skal lige se, om jeg kan lægge video ind på WordPress bloggen via appen. 

Jeg skyder med lidt rustne ushiro geri i Silkeborg Karateskole. 

Categories: Magic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Computer

Apple AirPods – en slags anmeldelse

Jeg forsøger mig lige med en slags anmeldelse af Apples AirPods: Jeg hoppede ikke på Apples AirPods med det samme, fordi jeg syntes, de så lidt fjollede ud. Men jeg var alligevel interesseret; af flere Read more…

Computer

Sådan kan man lave skærmoptagelse fra iPad

Hermed en kort introduktion til at lave skærmoptagelse fra iPad. iPad (eller iPhone) skal være tilsluttet computeren via USB. Åbn Quicktime Player Vælg Arkiv, vælg Ny filmoptagelse Her skal man så vælge kilden til skærmoptagelsen Read more…