Denne vejledning viser, hvordan man kan lave sidetal i Word 2011 til Mac. Det viser sig nemlig, at det driller en hel del at få tallene til at passe, når man gerne vil have både abstract, forside og indholdsfortegnelse i samme dokument, og samtidig gerne vil have opgavens første side med indledning til at være side 1.Vis sidetal på første side

For at få det til at virke, skal man lave sektioner til de forskellige del af opgaven. Én sektion til abstract, én til forsiden, én til indholdsfortegnelsen og én til selve opgaven.

Når man har de tre sektioner, skal man så indsætte sidetal for alle tre sektioner, og her skal man huske, at fjerne fluebenet i det felt, der hedder “Vis sidetal på første side”. Det næste man skal være opmærksom på, er at vælge, at sidenummereringen skal begynde med side 1.Begynd med side 1 Når man har gjort det på alle tre sektioner, skulle man gerne have en opgave, der ingen sidetal har på de første tre sider (hhv. abstract, forside og indholdsfortegnelse). Første side – typisk med indledning – skulle så gerne være side 1.

God fornøjelse.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.